Danijel Reponj

Ja sam Danijel Reponj i vodim vas u pustolovinu kroz vrijeme i prostor. Vrijeme, kao četvrta dimenzija, jednosmjerno je i vodi nas samo naprijed, no ponekada nam otvara pogled ravno u prošlost.

Živimo u prostoru koji nam daje još tri dimenzije, pa zato možemo birati gdje i kada ćemo ići. Nađemo li se u pravo vrijeme na pravome mjestu, doživjet ćemo jedinstveni trenutak vremena u prostoru.

Zabilježimo li ga fotografijom, možemo ga podijeliti s prijateljima. I stoga, dijelim ove svoje fotografije s vama, donijela mi ih je svjetlost, a zapisali su ih fotoni.

Nadam se da će vam se svidjeti...

Četvrtak, 28. travnja 2011. 0
Svijet fotona je onlineSvijet fotona je online
Eto, s ponosom mogu obznaniti, od danas je Internet dobio još jednu web stranicu posvećenu fotografijama. Nakon dvije godine opsežnih priprema, moj Svijet fotona je započeo svoj život na webu :-)
Subota, 09. travnja 2011. 1
Vlak u snijegu Mate LovrakaVlak u snijegu Mate Lovraka
Veliki Grđevac, rodno mjesto slavnog dječjeg pisca Mate Lovraka. Mislio sam da je to samo nekakav vlak negdje u selu, no zapravo je riječ o malenom kompleksu, Lovrakovom centru koji ima više sadržaja.
Subota, 21. kolovoza 2010. 0
Gljive su u šumiGljive su u šumi
Žarka mi je želja snimiti crvenu gljivu s bijelim točkicama, otrovnu ali vizualno vrlo atraktivnu, koja se često može naći na ilustracijama dječjih knjiga. S tom namjerom sam otišao u foto lov na muharu.
Nedjelja, 13. prosinca 2009. 0
Teslin eksperimentTeslin eksperiment
Danas sam imao prilike učestvovati u neobičnom eksperimentu. Moj dragi prijatelj kojemu je nadimak Tesla, a vidjet ćete i zašto jer potpuno opravdava to ime, pozvao me na neobično druženje.