0
Svijet fotona je online
Eto, s ponosom mogu obznaniti, od danas je Internet dobio još jednu web stranicu posvećenu fotografijama. Nakon dvije godine opsežnih priprema, moj Svijet fotona je započeo svoj život na webu :-)

1
Vlak u snijegu Mate Lovraka
Veliki Grđevac, rodno mjesto slavnog dječjeg pisca Mate Lovraka. Mislio sam da je to samo nekakav vlak negdje u selu, no zapravo je riječ o malenom kompleksu, Lovrakovom centru koji ima više sadržaja.

0
Gljive su u šumi
Žarka mi je želja snimiti crvenu gljivu s bijelim točkicama, otrovnu ali vizualno vrlo atraktivnu, koja se često može naći na ilustracijama dječjih knjiga. S tom namjerom sam otišao u foto lov na muharu.

0
Teslin eksperiment
Danas sam imao prilike učestvovati u neobičnom eksperimentu. Moj dragi prijatelj kojemu je nadimak Tesla, a vidjet ćete i zašto jer potpuno opravdava to ime, pozvao me na neobično druženje.

0
Panorama Virovitice sa silosa
Imate li prilike vidjeti svoj grad iz malo drugačije perspektive, iskoristite ju. Pogled s malo veće visine nego što to imamo priliku gledati svaki dan, otkriva drugačiju vizuru grada.

0
Noćna šetnja na ribnjacima
Moje zanimanje za bavljenje astrofotografijom došlo je do izražaja na virovitičkim ribnjacima. Snimanje na mjesečini ima svojih draži, a ako je to još na području gdje ima vode, eto još boljeg ambijenta u noći.

0
Jankovac, avantura na Papuku
Jankovac je na planini Papuk i zaista je zanimljiv, ne samo kao lokacija u prirodi nego i povijesno. Od davnina se ljudi tamo rado kreću, na čistom zraku i kao mjesto za odmaranje od svakodnevnog života.

0
Vukosavljevačke šume
Bio sam u prirodi, na livadama okruženim šumama oko Vukosavljevice. Prekrasno plavo nebo odlično se isticalo među šarenilom drveća i dugačkim sjenama koje je zalazeće sunce ostavljalo posvuda.

0
Virovitički detalji
Prošetao sam po Virovitici. Puno toga u svakodnevnoj jurnjavi ni ne primjećujemo oko sebe. No, prošetamo li se onako, opušteno i bez stresa, imamo više vremena promatrati što se sve nalazi oko nas.

0
Zagrebački ZOO
Oduvijek sam želio otići u kakav zoološki vrt i na jednom mjestu imati pred objektivom svu silu životinja, a naročito onih koje ne žive kod nas. Ta mi se želja napokon ostvarila.

0
Ledeni svijet
Ovih je dana padao snijeg ali i prava ledena kiša koja je doslovno zamrznula sve na što je pala. Nisam to mogao propustiti i odlučio sam snimiti te male zanimljivosti zaogrnute ledom. A bilo je tu zaista svega.

0
Na obronku vulkana
Opet sam bio na Papuku, no ovaj puta sam išao tamo gdje još nisam bio. Pozvao me prijatelj, stari lisac što se tiče putovanja po prirodi i zna puno o tome što se nalazi oko nas ali mi to obično ne vidimo.
1
2
1
2